Frogmore

Client / Owner | Withheld at Owners request
Team Members | Mattinson Associates Ltd.
Project Type | Re-modelling and New Extension
Building Type | Single Family Residence
Location | Isle of Wight, UK
Status | Completed

Amongst an unassuming row of houses on a residential street, we designed a black monolithic rear extension although not visible from the street may see a glimpse of something exciting lying behind. The rear of the house has been removed and replaced by a double storey rear extension alongside a single storey boundary extension. This has opened the house up to the magnificent views over the town and towards the sea. We specified a contrasting black brick which is zipped into the existing brown brickwork. The interiors have been converted into an open plan modern living space and a new raised terrace allows for a seamless inside outside connection with full use of the plot.